7. december 2021 7:30


Georg Sørensen, adm. direktør


Har det personlige møde overlevet krisen?

Bemærk: dette foredrag har fundet sted.

 

Hvilken rolle har det personlige møde i en tid, hvor digitaliseringen har taget yderligere fart under coronaen? Det spørgsmål er det relevant at stille til en virksomhed, der lever af at mange mennesker mødes og hvor direktørens motto er ››det personlige møde må aldrig gå af mode‹‹.

Efter flere nedlukninger og en tvangslukning er messerne, musikken og møderne i gang igen. Derfor spørgsmålene, der har betydning for MCH, for byen, vores landsdel og for hele Danmark. Er det personlige møde gået af mode og hvordan ser fremtiden ud for MCH? MCH’s administrerende direktør, Georg Sørensen, giver sine bud på svar – så glæd dig til denne Tidlig Tirsdag, hvor det personlige møde giver dagen en god start.

 

ARRANGEMENTET HAR FUNDET STED. Der er ingen PP/slides fra foredraget.

 

 

 ‹‹Tilbage