7. februar 2023 7:30


Thomas R. Olsen, COO (virksomhedsbesøg)


Succes med globalisering, effektivitetsforbedringer og nye digitale teknologier

BEMÆRK ARRANGEMENTET AFHOLDES HOS KK WIND SOLUTIONS, BØGILDVEJ 3, 7430 IKAST.

I den fremtid, Chief Operating Officer i KK Wind Solutions, Thomas R. Olsen, kigger ind i, er der udsigt til en fordobling af omsætningen og behov for flere medarbejdere både i Danmark og udlandet. Derfor er det vigtigt at skabe et miljø, hvor medarbejderne kan udvikle sig og opleve, at de gør en forskel med et formål og har det sjovt, mens de er på arbejde.

Denne Tidlig Tirsdag skal vi besøge en lokal virksomhed, der globalt har 1600 medarbejdere, hvoraf de 245 er på hovedkontoret i Ikast. Produktion foregår på egne fabrikker i Danmark, Polen, Indien og Taiwan. Konkurrencen i branchen er benhård, og hver en femogtyveøre har betydning, når der skal konkurreres internationalt med nogle af de største og bedste.

KK Wind Solutions er en specialiseret underleverandør indenfor elektromekaniske systemer til vindmøllebranchen, og årsomsætningen landede i 2021 på 2,6 milliarder kroner. Målet er en fordobling til knap seks milliarder inden for de næste fem år. KK Wind Solutions har siden 2019 været ejet af A. P. Møller Holding.

 

ARRANGEMENTET HAR FUNDET STED. Hvis du har været tilmeldt / har deltaget i arrangementet og ønsker foredragsholders PP/slides tilsendt, så skriv til os på tidligtirsdag@herningfolkeblad.dk

 

 

 ‹‹Tilbage