5. november 2013 kl. 07:30


Johan Adam Linneballe, CEO, designer MDD MAA:


Design er branding - branding er strategi


DETTE FOREDRAG HAR FUNDET STEDDet handler om den oplevede værdi - altså hvad omverdenen synes om din virksomhed og dens ydelser/produkter. Ingenting sælger sig selv. Derfor er virksomheden bestandigt nødt til at kommunikere med omverdenen og fortælle, hvad der gør den speciel, og hvad den står for. En klar profil er forudsætningen for at kunne opbygge og vedligeholde positive relationer med markedet – og for at kunne opnå et godt omdømme.

 

Hør eksempler på, hvordan man arbejder med strategisk branding og via design får etableret det rigtige grundlag for virksomhedens brandingindsats. Foredragsholder denne Tidlig Tirsdag er manden bag en lang række af de mest kendte brands og designs i Danmark: f.eks. Danske Spil, Topdanmark og AP Pension.

 

Mød Johan Adam Linneballe og hør ham fortælle, hvorfor en virksomheds idé-grundlag og værdier bør udtrykkes i designet. Johan Adam Linneballe er CEO og designer - stifter og indehaver af Scandinavian Branding, og sidder i en række bestyrelser og råd - også internationalt.

 

Download materiale:

(Der er ingen PP fra foredraget)

Opfølgende artikel, Herning Folkeblad, 071113

‹‹ Tilbage