3. december 2013 kl. 07:30


Mads Bab, stifter, ekstern lektor:


Fra trivsel til gnist og engagement


DETTE FOREDRAG HAR FUNDET STEDLidt drillende kan man spørge, om mange års snak om trivsel i virksomheder handler om pjat eller penge - eller om der virkelig er hold i sammenhængen mellem den glade medarbejder og en bedre bundlinje?
 

Måske er tiden kommet til at revurdere trivselsbegrebet og tænke i andre baner. I baner, der handler mere om medarbejdernes engagement og gnist. Denne Tidlig Tirsdag sætter vi derfor fokus på, hvordan man kan trives uden at være engageret. Og vi ser på, hvordan det er meget svært ikke at trives, når man er engageret. Det handler om at sætte fokus på organisationens styrker! For styrker er dét, der styrker os. Det, der giver lyst til at lære og energi til at håndtere tingene på en anderledes måde. Det er også dét, der får os til at nå længere end forventet. Derfor vil vi på denne morgen blandt andet se resultater af hjerneforskning, der viser, hvad der sker i hjernen, når vi sætter fokus på vores udfordringer kontra vores styrker, håb og drømme.
 
Kom og hør Mads Bab. Han har arbejdet med lederudvikling i over 13 år og har specialiseret sig i at udvikle metoder og værktøjer, der omsætter den nyeste forskning til praktiske redskaber. Mads Bab er stifter af virksomheden Gnist, ekstern lektor på Aarhus Universitets masteruddannelse i positiv psykologi samt forfatter til bogen »Gnisten i arbejdslivet«.

 

Download materiale:

PP fra foredrag

Opfølgende artikel, Herning Folkeblad, 031213

‹‹ Tilbage