1. oktober 2013 kl. 07:30


Peter Nørgaard, direktør:


Når ledestjernen ikke kun er kroner og øre


DETTE FOREDRAG HAR FUNDET STEDI 2010 blev Creativ Company kåret som Danmarks næstbedste arbejdsplads i konkurrencen "Danmarks Bedste Arbejdspladser". I 2010 fik virksomheden specialprisen "Inspiring Leadership – this is not just a job", hvilket betyder, at Creativ Company er den virksomhed i Europa, hvor medarbejderne er mest stolte af at arbejde.
I 2011 blev det til en flot 3. plads i konkurrencen "Great Place to Work Europe".

For at opnå dette, skal der være en helt særlig arbejdskultur og nogle klare ledelsesmæssige holdninger og værdier – ikke mindst omkring det sociale engagement.


Mange virksomheder beskriver deres medarbejdere som deres vigtigste ressource. Hos Creativ Company er medarbejderne mere end en vigtig ressource. De er først og fremmest mennesker.

Creativ Company tror på fællesskab, gensidighed, sammenhæng og mening i livet og arbejdslivet. Og det perspektiv skaber stolthed, samhørighed og værdighed. På trods eller på grund af socialt ansvar, har Creativ Company også altid skabt positive økonomiske resultater. I 2011 tog virksomheden initiativet til bevægelsen Code of Care, som i sin enkelthed bygger på mere omsorg og mindre egoisme i de danske virksomheder.


Mød kreativ købmand og direktør for Creativ Company, Peter Nørgaard, og bliv inspireret og opdateret på, hvorfor mening i arbejdslivet er vigtigt.

 

Download materiale:

(Der er ingen PP fra foredraget)

Opfølgende artikel, HF, 021013 

 

‹‹ Tilbage