7. januar 2014 kl. 07:30


Lisbeth Hald, HR direktør:


Ressource strategi


DETTE FOREDRAG HAR FUNDET STEDDen vigtigste ressource i enhver organisation er dens medarbejdere.
 
De fleste kan tilslutte sig dette synspunkt, og produktionsvirksomheder har traditionelt været dygtige til at arbejde med ressource-strategien. Men hvordan kan man arbejde med det i en vidensvirksomhed - og på en måde,
så det skaber merværdi både for virksomheden og for medarbejderne som individer?
 
En effektiv ressource-strategi kræver, at man analyserer den menneskelige kapital i organisationen, fastsætter strategiske mål, udarbejder handlingsplaner, ressourceplanlægning og motiverer medarbejderne til udvikling, der skal føre til det ønskede mål.
 
Dette er en proces, der kræver konstant fokus.
 
Mød op til denne Tidlig Tirsdag og hør, hvordan KMD har grebet fat om opgaven. KMD udvikler it-løsninger til kommuner, stat og private virksomheder og er blandt Danmarks største it- og softwarevirksomheder.
Hør om udfordringer og erfaringer - både ledelsesmæssigt og praktisk. HR-direktør Lisbeth Hald vil fortælle om forskellige tiltag i KMD for bl.a. at strukturere viden om medarbejdernes kompetencer, synliggøre karriereveje for medarbejderne og arbejde med ressourceplanlægning på tværs af virksomheden.
 
Lisbeth Hald er tiltrådt som HR-direktør i KMD i august 2013. Hun kom fra en stilling som HR-direktør for Siemens Danmark.

 

Download materiale:

Opfølgende artikel, Herning Folkeblad, 080114

 

Hvis du har deltaget i foredraget og ønsker at få tilsendt powerpoint fra foredraget, så send en mail til [email protected]

 

 

 

 

 

‹‹ Tilbage